Competities die passen bij jouw bouwplaats!

Competities

Leren maken we leuk door middel van de game. Je leert onbewust langer en met minder tegenzin dan op de traditionele manier. Om het leren te blijven stimuleren bieden we met verschillende competities de nodige variatie en diversiteit in vraag- en speltypen. Met natuurlijk een leuke prijs om de inzet te belonen! 

Bedrijfscompetitie

Natuurlijk niets leuker om ook eigen bedrijfscompetities samen te stellen. Dit kan op basis van alle gewenste onderwerpen. Dit kan een leuke quiz zijn, maar ook bijvoorbeeld specifieke productkennis. Je kunt zoveel vragen toevoegen als je wilt, afbeeldingen, filmpjes en maatwerk-berichten in de newsfeed. Alles is mogelijk! 

Je kunt kiezen voor een ‘live competitie’ die realtime tegen elkaar wordt gespeeld, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een competitie met een duur van bijvoorbeeld vijf dagen. Bedenk zelf of samen met Rockpit een cool prijzenpakket en je bent klaar om je competitie te lanceren.

Frietkar Competitie

Rockpit organiseert eenmaal per maand de Frietkar Competitie. Iedereen die zich heeft geregistreerd met een Rockpit-account kan meespelen in deze competitie. Het is een ‘live’ competitie, wat betekent dat alle deelnemers gedurende een kwartier zoveel mogelijk spelen om een zo hoog mogelijke score te behalen. De speler met de hoogste score bij het verstrijken van de competitie-tijd, wint de Rockpit Frietkar voor zijn/haar bouwplaats. Een prijs en beloning voor alle aanwezige collega’s op  de bouwplaats als Rockpit de aansluitende vrijdag langskomt. 

Aan de slag met de veiligheid van jouw medewerkers?