Generieke Poortinstructie

Veilig werken doe je met elkaar

Kunnen vertrouwen op elkaars basis veiligheidskennis is een minimale vereiste. De Veilige Bouwplaats biedt de game Generieke Poortinstructie (powered by Rockpit) aan. Hierdoor kan iedere bouwplaatsmedewerker zijn veiligheidskennis te toetsen. Daardoor is de medewerker goed voorbereid op het examen voor het GPI-certificaat.  

Op een makkelijke en leuke manier beantwoord je geselecteerde veiligheidsvragen. Je speelt tot je het gewenste kennisniveau beheerst. Daardoor beschik je aantoonbaar over parate veiligheidskennis. 

Je speelt door andere deelnemers uit te dagen voor een battle van zeven vragen. Hierdoor speel je tegen een collega en ben je samen bezig met veiligheid. 

Klaar om te beginnen? Wat heb je te verliezen? 

|

Officiële partners

Wat is de Generieke Poortinstructie?

Een battle game

Een battle game waar medewerkers elkaar ieder moment kunnen uitdagen. Door 7 (meerkeuze) kennisvragen over veiligheid voor de Generieke Poortinstructie.

Aantoonbare veiligheidskennis

Aantoonbare toetsen van de minimaal gewenste veiligheidskennis. Weten wat je weet!

Direct inzicht

Een direct inzicht in jouw eigen niveau van veiligheidskennis.

Communicatiekanaal

Een communicatiekanaal voor het delen van relevante instructies en mededelingen. Hierbij ligt de focus specifiek op de veilige bouwplaats.

Traditionele toetsing overbodig

Je speelt de game in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Zo vaak als dat je zelf wilt.

Win een frietkar voor jouw veilige bouwplaats

Goed gedrag moet je belonen! Dat doen we in onze competities, waar alle geregistreerde spelers kunnen meespelen voor de maandelijkse frietkar. Een feest voor de veilige bouwplaats!

Ik wil aan de slag!

|

Officiële partners