Rockpit staat voor aantoonbare parate veiligheidskennis voor iedere bouwplaatsmedewerker

Wat is Rockpit?

Rockpit staat voor een veilige bouwplaats. Veiligheid moet ‘top of mind’ zijn bij iedereen op de bouwplaats en vraagt om doorlopende toetsing van het kennisniveau. Veiligheid creëren we door alle relevante kennis bij elkaar te brengen en te zorgen dat iedereen kan meedoen. We brengen de experts en de bouwplaats met elkaar in direct contact. We zorgen voor een dynamische interactie, waarbij we focus houden op de relevantie van de kennis.

Met elkaar voeren we het gesprek over veiligheid, leren we op de manier die past en leert iedereen in zijn of haar eigen tempo. We delen kennis met elkaar, omdat iedereen van elkaar kan leren. Dat leidt tot nieuwe inzichten, nieuwe behoeften en nieuwe oplossingen. Het legt de basis om elkaar aan te spreken op veiligheid, elkaar te stimuleren om veilig te werken en om continue de veiligheidskennis paraat te hebben. Zo maken we samen de bouwplaats tot een veilige werkplek voor iedereen.

In een notendop

Veiligheid

Kennis

Samen

Leren

Jouw aanspreekpunt

Als je iets wilt veranderen, moet je er toch wel redelijk voor in de fik staan. Dat is bij ons team zeker het geval. De mix van kwaliteiten (en valkuilen) is het juiste ingrediënt voor enorm veel enthousiasme, gedrevenheid, vakkennis en humor. We werken met veel plezier aan onze doelstellingen en het waarmaken van onze missie.
Christine Tuch

Christine Tuch

Onze centrale middenvelder. Neemt alles strak in de voet aan. Van taken tot inkomende berichten en telefoontjes. Verdeelt alles met flair en houdt overzicht over het gehele speelveld. Daar waar nodig haalt ze de juiste spelers van de bank om te voldoen aan specifieke wensen, vragen te voorzien van relevante antwoorden of een mooie klacht met aandacht en begrip op te lossen.
Remco Westerbroek

Remco Westerbroek

De man van de buitenkant. Heeft ook best een prima binnenkant, maar voor Rockpit houdt hij zich bezig met de uitstraling en make-up van alle Rockpit-kanalen en uitingen. Houdt ervan om de mens centraal te zetten bij het veiliger en leuker maken van de bouwplaats. Bouwplaatsmedewerkers zijn experts en moeten gezien en gehoord worden. Hij komt graag aan jou vertellen, waarom je jouw medewerkers moet aanmelden voor Rockpit.

|

Officiële partners

Rockpit staat voor aantoonbare parate veiligheidskennis voor iedere bouwplaatsmedewerker