Starten met de Safety Score?

In 3 stappen inzicht in onze tarieven en mogelijkheden!

Onboarding

Als je samen een mooie prestatie wilt leveren dan moet je allereerst iedereen ‘aan boord’ hebben. Deze belangrijke stap nemen we met het Rockpit Onboarding Event. Door gezamenlijk in de game te stappen, kunnen we vragen of onduidelijkheden wegnemen. Hiermee verhogen we de dynamiek, het enthousiasme en een gezonde dosis competitiedrang.

Rockpit Onboarding Event

Op locatie onboarden we jouw medewerkers in de game door:

  1. Registratie & inloggen in de game
  2. Uitleg & instructie van de game
  3. Oefen-battles
  4. Rockpit Onboarding Competitie
€ 495,-
Eenmalig startbedrag

Deelname per medewerker

Iedere medewerker registreert zijn eigen account en is hiervan de eigenaar. Hier wordt alle persoonlijke voortgang en activiteit bijgehouden. Door het spelen van de game zal je kennis groeien. Hierdoor blijft de kennis beter behouden dan bij een traditionele eenmalige cursus.

Safety Score per medewerker

€ 9,95
Maandbedrag per medewerker

Een beetje van jezelf?

Competities maken de game! Alle spelers kunnen binnen een specifiek tijdvak meespelen om de winst van een leuke prijs. Zelfs realtime! Rockpit organiseert de Frietkar Competitie. Wil je als bedrijf je eigen thema aanbieden? Ook dat is mogelijk, zowel voor de eigen medewerkers als voor alle spelers van de Safety Score. Hiermee kun je jezelf als bedrijf op een andere manier presenteren. Der Preis ist heiß….

Jouw bedrijfscompetitie

Nog meer fun met je eigen game! Bepaal zelf de inhoud voor een leuke competitie voor jouw medewerkers. 

Samen op pad naar meer veiligheid op de bouwplaats? Maak nu een afspraak!