Verbinden

Benodigde tijd: 60 minuten

Het woord ‘verbinden’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar weten we eigenlijk wel wat echt verbinden is? Verbinden moet je ervaren om ervan te leren. De onbewuste houding omzetten naar het bewust aanwezig zijn naar jezelf en de ander.

Marcel zal met de deelnemers op de bouwplaats interactief aan de slag gaan. Hij neemt de deelnemers mee in het maken van contact. Eerst het contact met jezelf en aansluitend toewerken naar het écht contact maken met de ander: verbinden. 

Tijdens de sessie zal Marcel veel in spelvorm persoonlijk gedrag duiden en zal hij de deelnemers uitnodigen om te vertragen. Vanuit de vertraging gaat de groep over naar het contact maken met elkaar vanuit een echte verbinding. Een ervaring die je moet voelen. Want zoals Marcel zegt: “Je kunt alleen leren als je iets hebt ervaren.”  

Benodigde tijd:

60min.

Bedrijf:

Wil je meer weten over deze toolbox? Neem dan nu contact op. 

Over

Marcel Dekker

Marcel Dekker heeft jaren wereldwijd gediend bij de Nederlandse Special Forces. Om veilig te kunnen werken moest men echt op elkaar kunnen vertrouwen, vanuit een maximale onderlinge verbinding met elkaar. Vanuit die verbinding kon men met een kleine groep het ‘onmogelijke mogelijk maken’. Het is Marcel’s overtuiging dat dit niet alleen is weggelegd voor de Special Forces, maar dat dit voor iedereen geldt. Ieder mens en iedere groep die echt verbonden is met elkaar kan het onmogelijke mogelijk maken. Je hoeft alleen maar een klein beetje moed mee te nemen.