De Rockpit Safety Score:
Iedere dag klaar voor jouw VCA examen

Voor maar € 19,95 per jaar heeft jouw medewerker de tools om alle relevante veiligheidskennis paraat te hebben. 

Ongeacht de taal die de medewerker spreekt, kan de bouwplaatsmedewerker, samen met zijn of haar collega’s, op interactieve wijze veiligheidskennis opdoen en paraat houden.

€ 19,95

De toolboxen voor een sterkere veiligheidscultuur

Onze experts komen naar de bouwplaats. Tijdens de toolbox praten we met de handen. De theorie is behandeld in de BattleQuiz en/of de Expertsessies. We gaan tijdens de toolbox aan de slag. Impact maken met elkaar en de theorie spelenderwijs omzetten naar vaardigheid. Leren terwijl je iets doet.

Toolbox
Marcel Dekker

Verbinden

Wat is jouw houding op de bouwplaats. Hoe stevig sta je in verbinding met jezelf, de ander en jouw omgeving. Hoe maak je die verbinding eigenlijk en wat ervaar je als je deze echt kunt aangaan? Deelnemers ervaren hoe zij krachtiger kunnen gaan staan en elkaar op een andere manier te ‘zien’. Spelenderwijs maakt Marcel de verbinding op de bouwplaats.

Toolbox
Rob van Vroenhoven

Gedrag

Goed gedrag vinden we normaal op de bouwplaats. Maar wat is gedrag eigenlijk? Waarom vertonen mensen afwijkend gedrag en waar komt dat vandaan? Rob haalt met zijn deelnemers in een interactieve toolbox de individuele gedragsstijlen naar boven. Samen bekijkt de groep op welke manier zij beter op elkaar kunnen afstemmen in de communicatie.

Toolbox
Remco Westerbroek

Het veiligheidsgesprek

Interactief gesprek met de bouwplaats-medewerkers over veiligheidsbewustzijn. Hoe bewust is men naast acuut gevaar van lange termijn gevolgen? Welke verantwoordelijkheid draag je of durf je te dragen; voor jezelf, de ander en de directe omgeving. Wat leeft er op de betreffende bouwplaats rondom veiligheid. Welke relevante inzichten delen de bouwplaats-medewerkers?