Wij zijn de bouwplaats! Wij zijn Rockpit.

Rockpit staat voor een veilige bouwplaats. Veiligheid is een werkwoord. We creëren het gezamenlijk en het moet doorlopend in stand gehouden worden. Veiligheid creëren we door een veiligheidscultuur te ontwikkelen die gebaseerd is op Parate Kennis, Veiligheidsvaardigheden en Veiligheidsbewustzijn. We brengen de experts en de bouwplaats met elkaar in contact. We zorgen voor een goede interactie, waarbij we focus houden op de relevantie van de kennis.

Wie is Rockpit?

Rockpit brengt alle partijen samen, die nodig zijn om een veiligheidscultuur te creëren op jouw bouwplaats. Met elkaar voeren we het gesprek over veiligheid, leren we op de manier die past en leert iedereen in zijn of haar eigen tempo. We delen kennis met elkaar, omdat iedereen van elkaar kan leren. Dat leidt tot nieuwe inzichten, nieuwe behoeften en nieuwe oplossingen. Het legt de basis om elkaar aan te spreken op veiligheid, elkaar te stimuleren om veilig te werken en om continue de veiligheidskennis paraat te hebben. Zo maken we samen de bouwplaats tot een veilige werkplek voor iedereen.

In een notendop

Veiligheid

Kennis

Samen

Leren

Het Rockpit team

Wij staan voor je klaar.

Samen met jouw maken we de bouwplaats een stuk veiliger. 

Uitvoerder

Christine

Coördineert de interne operatie naar taken, inkomende en uitgaande berichten en een sluitende planning. Verdeelt alles met flair en houdt overzicht over de gehele operatie. Verzamelt het juiste team bij iedere fase in onze uitvoering op basis van expertise, ervaring en persoonlijkheid.

projectleider

Remco

Gaat graag de gesprekken aan over veiligheid om met elkaar een veilig speelveld te creëren voor een nieuwe veiligheidscultuur. Het liefst op de bouwplaats, want daar zit alle kennis en ervaring. Is groot voorstander van iedereen betrekken bij het oplossen van complexe uitdagingen. Dat biedt een gezond draagvlak om duurzame oplossingen te realiseren.

engineer

Paul

Zorgt dat alle technische toepassingen naadloos op elkaar aansluiten. Maakt van het idee een werkende oplossing, altijd met de eindgebruiker in focus. Kan zowel denken in standaard oplossingen, als in out-of-the-box oplossingen, zolang het maar in belang van het resultaat is.

architect

Zoë

Ontwerpt zoals het komt. Niet volgens alle ‘regeltjes’, maar naar haar eigen regeltjes. Als het goed voelt, dan is het ook goed. Durft te kiezen voor anders en gedurfd. Dat sluit naadloos aan bij de visie van Rockpit.

Officiële partners