Wij leveren kennis & vaardigheden op de bouwplaats uit

Wij leveren kennis & vaardigheden op de bouwplaats uit. Hoe wij dat doen? Simpel en eenvoudig! Kennis in hapklare brokken, oftewel microlearnings, specifieke kennis kort en bondig, afgestemd op de bouwplaatsmedewerkers. Wij bieden deze kennis aan via de Rockpit app met een aantal vragen, dit om te toetsen of de kennis ook daadwerkelijk begrepen is. Ook het toepassen van een vaardigheid vullen wij in, hiervoor komt de expert bij jullie op de bouwplaats. Zo houden wij iedereen up to date met hun skills op de bouwplaats.

Microlearning?

Wij beseffen ons goed dat het geen zin heeft om ingewikkelde tekst of lange uitleg te geven in een les lokaal. Juist door korte leereenheden en leer activiteit blijft de stof die relevant is beter beklijft. Hier voegen wij nog een game aan toe, met (meerkeuze) vragen over de lesstof. Waarbij tenslotte de benodigde kennis paraat is bij de bouwplaatsmedewerkers. De duur van een micro learning met een aantal vragen, duurt maximaal 15 minuten. De microlearnings staan in de Rockpit app, makkelijk leesbaar op je telefoon en terug te vinden. Zo besparen we veel tijd en organisatie, en is alle lesstof voor iedereen op elk moment beschikbaar.

Rockpit game

Na het lezen van de mircolearning/lesstof stellen wij een aantal gerichte vragen in de Rockpit game, via de Rockpit app. Door het spelen van de Rockpit game ontvang je een 7-tal meerkeuze vragen. Zo kunnen wij beoordelen of de juiste kennis goed is overgekomen. En of de medewerkers voldoende kennis hebben opgedaan. Na het spelen van de game kan je direct zien welke vragen je goed of fout beantwoord hebt. Door te klikken op de ‘i’ kan je direct de extra informatie lezen, passend bij de vraag. Zo leer je snel en door het steeds opnieuw blijven spelen zal je kennis verhogen. Uiteindelijk is het belangrijk dat de kennis paraat blijft, toch?

Welke kennis & vaardigheden?

Alle kennis & vaardigheden voor de bouwsector ligt gereed. Van werken op hoogte tot werken in besloten ruimtes, van veiligheid tot onderling communiceren. U vraagt, wij leveren uit! Zo makkelijk? Ja zo makkelijk en eenvoudig.

Ook voor bedrijfs of specifieke bouwplaats regels en protocollen leveren wij kennis uit. Denk hierbij ook aan nieuwe medewerkers die voor het eerst de bouwplaats betreden. Of aan inhuur van externe partijen, wanneer iedereen op de hoogte is van alle regels en protocollen zal dit de veiligheid op de bouwplaats verhogen.

Wil je meer informatie ontvangen, maak vrijblijvend een afspraak wij komen graag langs.

Deel dit bericht

Download onze brochure

Gerelateerde blogs

Personeel opleiden voor de energie transitie is een uitdaging. Vakkundig, efficiënt en snel opleiden van medewerkers. Hoe kan je dat in korte tijd voor elkaar krijgen?

Lees meer > 

Wat kunnen we leren van elkaar? Waarom niet de krachten bundelen om samen te leren, te innoveren en te ontwikkelen? We hoeven niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden als we het maar bundelen.

Lees meer > 

Maak nu een afspraak en ontsluit de kracht van cultuur.

We hebben een breed gedragen veiligheidscultuur nodig om de bouwplaats veilig te maken.