Veiligheid is (g)een spel!

Rockpit heeft een game ontwikkeld, met deze app leer jij in no time alle kennis die jij nodig hebt op de bouwplaats. Geen boek meer nodig en ook geen schoolbank, met deze app behaal je snel de kennis die jij nodig hebt. Eenvoudig je GPI of VCA certificaat scoren? Dat kan nu met onze game, battle mee en speel tegen je collega’s. Gamen is leuk en er valt ook nog iets mee te verdienen…. buiten dat je ook gelijk leert. Veiligheid is (g)een spel! Klik hier verder en meld je aan voor de gratis game.

SAMEN LEREN WE MEER

Battlen en leren…hoe makkelijk!

Winnen, winnen, winnen, iedereen wil weleens iets winnen, toch? En dat maakt deze game mogelijk. Je speelt tegen elkaar, je kan elkaar uitdagen maar kan ook eerst even oefenen bij Ronnie de robot. Speel samen met je collega’s of nu even je concurrenten, dat maakt deze game leuk en ook nog leerzaam.

Safety score game

In de Safety score game battle je met een directe collega of iemand die werkzaam is op een andere bouwplaats. Jij kunt iemand uitdagen of je kunt uitgedaagd worden. Je speelt vervolgens samen een battle die uit 7 vragen bestaat, je hoeft niet tegelijk te spelen. Je speelt wanneer het jou uitkomt. Het resultaat van de battle wordt gedeeld als beide spelers de battle hebben gespeeld. Wij dagen je met onze collega Ronnie Rockpit tussendoor ook uit voor diverse challenges om extra punten te pakken voor jouw score. Ook is de game multi cultureel, in alle talen te spelen! Veiligheid is (g)een spel!

Gewonnen/verloren?

Na elke battle zie je natuurlijk wie er gewonnen heeft. Ook zie je de antwoorden die je hebt gegeven én welke antwoorden juist of onjuist zijn. Onder ‘Activiteit’ kun je altijd terugkijken welke battles je hebt gespeeld en welke vragen je niet goed had. Fout beantwoorden vragen? Dit geeft niet, vaak leer je hier meer van.

Veiligheid is (g)een spel!

FEATURES

Er valt nog veel meer te ontdekken!

Jouw inzet moet beloond worden

Heb je gewonnen? Dan groeit jou kennis en positie. Door deze game stimuleren wij een Veilige Bouwplaats voor iedereen.

Positie en punten in de GPI-game

Punten

Deze vind je in het spel overzicht onder het kopje ‘Positie en punten’. Nog sneller punten scoren? Speel dan alle uitdagingen die je krijgt van Ronnie Rockpit!

Klassement in de GPI-game

In de game vind je onderin de button “Klassement”. Wanneer je hierop drukt, verschijnt het klassement. Belangrijk in de Foodtruck Competitie; eindigen als nummer 1 is trakteren op jouw bouwplaats!

Psychologische oorlogsvoering in de GPI-game

Psychologische oorlogsvoering

Er is natuurlijk ook ruimte voor wat psychologische oorlogsvoering. Pas de tekst aan die je meestuurt als je iemand uitdaagt. Hiermee kun je je tegenstander, met een knipoog, vast onder druk zetten. Wees lekker creatief en maak het leuk met elkaar!

Score update kennisniveau in percentage

Jouw score update

Direct inzicht in je kennisbehoud en vooruitgang. Wekelijks ontvang je jouw score update en maken jouw kennis echt zichtbaar. Hoeveel punten heb je behaald? Wat is jouw huidige kennisniveau? Hoeveel minuten je gespeeld hebt (zonder het door te hebben) en nog veel meer… Een belangrijk onderdeel van leren is, kennis te herhalen en in de praktijk te brengen. Met deze game vergroot je je kennis en blijft kennis tot wel 400% beter behouden.

Kennisniveau stoplichten

Staat jouw verkeerslicht op groen? Dan ben jij klaar om je GPI certificaat te halen. Oranje nog even door gamen en bij rood moet je gas geven en collega’s uitdagen! Je zult versteld staan hoe snel je op deze manier kunt leren en kennis vast kunt houden. Wedden?

WIST JE DATJE?

Wist je datje in de GPI-game

Microlearning: snel en effectief leren

Brainsnacks, oftewel een stukje informatie: we hebben het hier over een zogenoemde ‘micro learning’, een specifiek stukje relevante kennis dat betrekking heeft op de vraag. Bij Micro learning wordt informatie in kleine stukjes aangeboden. Op deze manier ontvang je juist dat stukje extra informatie zodat je het beter kan onthouden en kan leren. Ideaal om even snel iets tot je te nemen dus.

Veiligheid is (g)een spel! Het beste van rockpit.nl direct in je mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht

Download onze brochure

Gerelateerde blogs

Personeel opleiden voor de energie transitie is een uitdaging. Vakkundig, efficiënt en snel opleiden van medewerkers. Hoe kan je dat in korte tijd voor elkaar krijgen?

Lees meer > 

Maak nu een afspraak en ontsluit de kracht van cultuur.

We hebben een breed gedragen veiligheidscultuur nodig om de bouwplaats veilig te maken.