Wat zijn de valkuilen op de bouwplaats?

Onze uitdaging ligt klaar om op te pakken en te introduceren op iedere bouwplaats. Met Rockpit zetten wij in op een veilige bouwplaats. Bouwplaats medewerkers moeten op elkaar kunnen vertrouwen dat zij veilig werken en de regels kennen en toepassen. Hier gaan wij mee aan de slag. Maar wat zijn de valkuilen op de bouwplaats?

Van onveilige situaties naar een veilige bouwplaats

Rockpit heeft samen met de Veilige Bouwplaats de tools bij elkaar gepakt en een unieke, persoonlijke, uitdagende en doeltreffende methode gecreëerd voor een veilige bouwplaats voor iedereen. Hiervoor hebben wij natuurlijk ook onze research gedaan op het werkveld. Lekker de handen uit de mouwen om te zien, voelen en horen wat er speelt op de bouwplaats. In gesprek met de bouwplaats medewerkers, de KAM managers en directie, maar ook met leveranciers. Verbeterpunten zijn er altijd! Wat zijn de valkuilen op de bouwplaats, bij jou?

Ben je benieuwd naar ons gesprek met de veiligheidsman van Unica, Ronald Velsink, actief op het brede vlak van QHSE. Lees dan hier verder.

Rockpit zet de juiste stappen op de bouwplaats en neemt iedereen mee, daar is geen ontkomen meer aan. En dat is juist onze kracht, door het samen te doen, creëer je veiligheid.

Maak een afspraak, wij komen graag langs!

Deel dit bericht

Download onze brochure

Gerelateerde blogs

Personeel opleiden voor de energie transitie is een uitdaging. Vakkundig, efficiënt en snel opleiden van medewerkers. Hoe kan je dat in korte tijd voor elkaar krijgen?

Lees meer > 

Maak nu een afspraak en ontsluit de kracht van cultuur.

We hebben een breed gedragen veiligheidscultuur nodig om de bouwplaats veilig te maken.